På svenska In English
Man
Kläder
Denim
Skor
Accessoarer
Ekologiskt
Kvinna
Kläder
Denim
Skor och Sneakers
Accessoarer
Ekologiskt
Varumärken


Välkommen till Yokiono. Vi är väldigt glada att du hittat till oss och hoppas att du ska få en skön shoppingupplevelse! Självklart så lovar vi att göra allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd och har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss dygnet runt, och vi försöker alltid att svara på mejl inom 24 timmar. Här nedan hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.


- Hos Yokiono kan du välja att betala via kort, faktura eller paypal. Vid val av faktura finns dessutom möjlighet att delbetala ditt köp.

- För ordrar inom Sverige under 800:- debiterar vi en fraktkostnad på 39:-
(För info om utlandsfrakt klicka här.)

- Normal frakttid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och alla ordrar skickas med DHL för snabb och säker leverans. Du kan givetvis också välja att hämta ut din order direkt i vår Helsingborgsbutik. Ordrar från länder utanför EU är dessutom momsfria.

- Som kund hos Yokiono så har du alltid 14 dagars full returrätt på dina köpta varor från den dagen du hämtar ut varan. Allt för att du som kund i lugn och ro ska kunna prova dina plagg hemma. Dock måste de returnerade plaggen vara i samma skick som när du mottog dem. Alla lappar och tags måste vara intakta och får inte tas bort från plaggen. Detta för att plagget ska kännas lika nytt och fräscht för nästa kund.

- Vid retur av en vara står du som kund för fraktkostnaden, men vid byte så står Yokiono så klart för frakten av den nya varan. Och om du reklamerar en vara på grund av skada eller felleverans så står Yokiono självklart för fraktkostnaden vid godkänd reklmation. Vid återköp så fyller du i retursedeln online och skickar sen din vara till oss på följande adress:

Yokiono/Tretton
Bruksgatan 13
25223 Helsingborg

- När vi har mottagit varan och godkänt returen så för vi tillbaka köpebeloppet till ditt konto, makulerar fakturan eller skickar ut en ny vara/storlek.

- Om du mottagit en vara som visar sig vara felaktig måste du omedelbart meddela oss på kundtjänst via info@yokiono.se Uppge vad som är fel med produkten och om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Vi kontaktar dig sen och skickar ut en retursedel så att du slipper betala för frakten.

Yokiono reserverar sig för eventuella "tryckfel" och felaktiga lagersaldon på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. I priserna ingår moms med 25%.

- Yokiono lämnar aldrig ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part utan kundens uttryckliga medgivande. Alla sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor (krypterad överföring). Yokiono.com använder certifikat utställda av Auriga ePayment. Certifikatet garanterar att det är yokionos hemsida (www.yokiono.se) som du som besökare kommunicerar med och att överföringen är krypterad.

- Vi samarbetar med Auriga ePayment för inlösen av kortbetalningar. Auriga ePayment är ett auktoriserat kreditmarknadsföretag och godkända av Finansinspektionen. Överföring av kortuppgifter är krypterad.

- Yokiono är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.
Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning.

Yokiono/Tretton
Bruksgatan 13
25223 Helsingborg
Tfn: +46 42 241501
Org.Nr: 969695-2093