På svenska In English
Man
Kläder
Denim
Skor
Accessoarer
Ekologiskt
Kvinna
Kläder
Denim
Skor och Sneakers
Accessoarer
Ekologiskt
Varumärken
Adidas
Alpha Industries
American Optical
A.O.CMS
Ben Sherman
Brixtol
Bruuns Bazaar
Carin Wester
Cheap Monday
Diis
Dr Denim
Dr Martens
Eastpak
Edwin Jeans
Elvine
Gram
Happy Socks
H By Hudson
INTRO // MUSE
Knowledge Cotton Apparel
L'Homme Rouge
Lee Jeans
Les (Art)ists
Levis
Levis Vintage
Maska
Minimarket
Nic & Mel
Nike
Noir & Blanc
Nudie Jeans
Odeur
Reebok
Resteröds
Revolution
Samsøe & Samsøe
Six Ames
Sixpack France
S'nob
Svea
The Blue Uniform
The Land Of Now
Tiger of Sweden
Vintage Flamingo
Wolverine

ADIDAS

Adidas grundades i slutet på 1940-talet av den tyska visionären Adi Dassler, som genom sina produkter av hög prestanda ville hjälpa atleterna inom sporten att bli bättre. Adidas fokuserar på det klassiska sportmodet med viss uppdatering av legendariska plagg och Adidas skor.

Adidas historia är lång och den fantastiska resan började med en ganska småskalig produktion av skor som sen växt ut till ett gigantiskt sortiment. Hos Yokiono kan du hitta modeller som ZX 700, La Trainer, Dragon, Torsion Allegra, Gazelle II, Match Play. Dessutom hittar du nu även barnskor i vårt sortiment.


ALPHA INDUSTRIES

1959 kontaktades Alpha Industries av det amerikanska försvaret. Jetflyget hade kommit igång och det behövdes en ny sorts pilotjackor som klarade de ökade påfrestningarna. Alpha Industries antog utmaningen och arbetade fram helt nya material och modeller som idag har förvandlats till äkta klassiker inom gatumode som till exempel den klassiska Bomber jackan MA-1 Bomber. Försvaret var också mycket nöjda med jackorna och idag har Alpha Industries tillverkat över 40 millioner plagg med militärt syfte. Jackorna vi kan erbjuda från Alpha Industries är exakt likadana som militärens egna vilket betyder kvalitet och funktionalitet som slår det mesta.


A.O.CMS

A.O.CMS grundades i Stockholm 2006 av Rodrigo Gutierrez Benavente med en önskan att göra bra kvalitet till rimliga kostnader för alla. 

Bra produkter bidrar till att förbättra människors liv. Ändå tenderar de att komma i utbyte mot en stor bit av din plånbok.

A.O.CMS övertygelse är att kvaliteten ska vara tillgänglig för alla - oavsett plånbokens storlek. Att ge våra kunder en bra produkt till ett rimligt pris är därför och kommer alltid att vara ambitionen. 

A.O.CMS de perfekta basplaggen.


BEN SHERMAN

Med hjälp av sina lättidentifierade skjortor med button down-krage, extra knapp i nacken, ögla på ryggen och signatur på bröstfickan har Ben Sherman klätt generationer av mods och popkids. Märket är urbrittiskt både till stilen och i ursprunget, och ett lika självklart inslag i många anglofilers garderober som en Fred Perry-piké. Märket startades i Brighton 1963 av Ben Sherman men det var när han 1967 öppnade butik på Carnaby Street som försäljningen verkligen satte fart. Modsen gjorde snabbt skjortan till en favorit och när modsen blev skinheads ett par år senare satt skjortan kvar under hängslena. Idag gör Ben Sherman inte bara skjortor, även om man önskar det ibland. Ben Shermans kollektioner är idag breda, men utgörs ofta av en mishmash av pop och mod med mycket rutor, pork pie-hattar och smala slipsar.


BRIXTOL

Brixtol är ett svenskt varumärke med anknytning till Brittiskt workwear och inspirerat av 60-talets Mods. Brixtols vaxjackor finns både för dam och herr och har en klassisk design och ett praktiskt vattenavstötande material. Brixtols jackor tillverkas i Birmingham i samma fabriker som Barbour.


BRUUNS BAZAAR

Det anrika och framgångsrika danska märket Bruuns Bazaar finns idag representerat i mer än 30 länder och expanderar ständigt på marknaden. BZR lanserades 1999 med intentionen att vara en yngre, spontanare och mer vågad version av Bruuns Bazaar. Med en känsla för detaljer och kvalité skapar BZR karaktäristiska kollektioner som representerar en casual chic stil åt modemedvetna män och kvinnor. Bruuns Bazaar grundades 1995 av bröderna Teis och Björn Bruun, och i kollektionen ryms allt från kostymer och figursydda skjortor till chinos, klänningar och skinnjackor.


CARIN WESTER

Carin Wester tog sin examen 1998 från Beckmans och började därefter sin karriär för Paul & Friends där hon designade deras kvinnliga linje tills hon slutade och startade sitt eget märke, Carin Wester. Hon har blivit nominerad till ett flertal modepriser och 2009 tilldelades Carin Wester det prestigefyllda priset ”Guldknappen” för sin design. Carin Westers kollektioner säljs runt om i världen såsom i Skandinavien, England, Tyskland, Frankrike, USA, Canada och Japan.


CHEAP MONDAY

Cheap Monday säljer olika sorters kläder för både män och kvinnor. Man är på Cheap Monday främst kända för sina jeans som till en början kändes igen för deras väldigt tajta passform och har blivit förknippade med alternativa musikstilar. Idag är märket bredare och säljer jeans i många olika modeller. Förutom kläder säljer Cheap Monday även smycken, väskor och underkläder. Nytt för säsongen är att vi numera även kan erbjuda Cheap Monday skor. Cheap Mondays affärsidé är att erbjuda kunderna mode till extremt bra pris. Deras strategi är att de ska finnas tillsammans med dyrare märken, i affärer där de själva vill shoppa. Cheap Mondays kläder finns idag i 28 länder och i över 1000 butiker världen över.